Wat eten we vandaag? Kookclub restjesdag!

Vanavond kwamen Merel en Mireille van de kookclub eten. We zouden restjes van het weekend meenemen en er wat lekkers van maken! Gelukkig had Mireille als hapje vooraf een heerlijke home-made eiersalade met truffel, want we hadden trek! Merel maakte als voorgerecht pastinaaksoep met kokosmelk, koriander, peterselie en bleekselderij. Mireille maakte voor bij het hoofdgerecht een heerlijke salade met kaas, walnoten en mosterd dressing (helaas niet op de foto). De risotto heb ik gemaakt met een rood uitje, gorgonzola, spek en rucola. Mireille had een goddelijk (maar zooo’n slecht) idee voor een toetje: appeltjes met karamelsaus (makkelijk gemaakt van fudge) met een beetje yoghurt! Dit alles maakte het een culinaire maandagavond! :)

Pastinaaksoep

Risotto met gorgonzola

Yoghurt met karamelappeltjes

 

Share Button

6 reacties op “Wat eten we vandaag? Kookclub restjesdag!

  1. Aten wij wat simpels, jullie een heus culinair hoogstandje! Klinkt echt heerlijk!

  2. mireille on 20/02/2012 at 22:39 said:

    Oeioeioei..wat was dát weer fijn. En dat op de maandagaaf! Helemaal niks mis mee! Ps hoe zit t met het stokbroodje met homemade truffel eiersalade vooraf? ;)

  3. En dat voor een maandagavond… Jeetje. Goed bezig dames!

  4. mireille on 20/02/2012 at 22:50 said:

    :-D die dus … LOL

  5. Ik kwam je blogje tegen via de site van Marieke en ik krijg meteen trek van deze dingetjes. Het ziet er echt super lekker uit. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation