Bijna een half uur liep ik vanavond in de AH, ik wist het even niet.. Wat eten we vandaag? Trek in gezond, vis en salade. Ik zag heerlijke zalm op de huid, tricolore sla (nog aan een kluitje) en m’n lief had al aardappeltjes geschild. Ik kocht nog wat avocado (mmm), tomaatjes, pijnboompitjes en maakte hier thuis een heerlijke salade van. De zalm ongeveer 3 minuten op de huid bakken in boter en olie, daarna nog 1 minuutje op de andere kant (ik hou van nog een beetje rauw aan de binnenkant) en je hebt een heerlijk stukje vis.
Tricolore sla
Zalm op de huid bakken
Aardappeltjes erbij en smullen maar!
Sinds kort lust ik gebakken zalm… maar dan wel zonder velletje. ;) Misschien moet ik het gewoon eens proberen. Die salade maken wij ook heel vaak, ik hou van avocado erin!
Het velletje is heerlijk krokant! Mmm!
Pingback: Twitter niet sociaal? De avocado-anecdote | slam.nu