Wat eten we vandaag? Gevulde mini-aubergines!

Vanochtend heerlijk in het zonnetje over de markt gestruind, eigenlijk voor de fotocursus, maar ik kocht ook bloemen, groente, fruit en noten. Waaronder de mini-aubergines. Ik heb ze gevuld met het volgende mengsel: gehakt rullen, knoflook erbij, binnenste van de aubergines, tomatenpuree en peper en zout naar smaak! In een ovenschaal met tomatensaus, wat geraspte kaas en pijnboompitjes. Even (ongeveer 20 minuten op 180 graden) in de oven, beetje pasta of rijst erbij, een makkelijke en gezonde maaltijd!

Gezonde en lekkere boodschappen van de markt

Gevulde mini-aubergines

Share Button

2 reacties op “Wat eten we vandaag? Gevulde mini-aubergines!

  1. Lekker! Ga ik.ook eens maken, lijkt me heerlijk.

  2. Pingback: Twitter niet sociaal? De avocado-anecdote | slam.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation