Wat eten we vandaag? Kipschnitzel van Daan!

Niet alleen ik hou van koken, ook Daan kan er wat van! Hij heeft als bijbaantje 10 jaar in de keuken van een eetcafé gewerkt en maakte daar de heerlijkste voorgerechten en toetjes. Vandaag maakte hij één van zijn specialiteiten, (kip)schnitzel!

Een kipfilet (of varkenhaasje) plat slaan met een willekeurig zwaar voorwerp, Daan gebruikte de deegroller. De filetjes eerste door de bloem, daarna ei en als laatste paneermeel wentelen. Lekker bakken in boter en een beetje olie. Gebakken aardappeltjes en een salade erbij, goed begin van het weekend!

Daan in actie

Het eindresultaat

Share Button

1 reactie op “Wat eten we vandaag? Kipschnitzel van Daan!

  1. Ziet er goed uit, misschien ga ik het straks eens proberen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation