Wat eten we vandaag? Hangop met honing en gegrilde ananas!

Na de hamburger nog zin in iets zoets! ‘s Middags (moet eigenlijk al ‘s ochtends) de yoghurt in een schone theedoek geschonken. De theedoek gevuld met yoghurt in een zeef of vergiet leggen en deze weer in een schaal zetten. Na een paar uur is de yoghurt lekker dik geworden. Verse ananas in plakken snijden en deze in een droge grillpan grillen totdat ze mooie bruine streepjes krijgen (ook lekker in de zomer op de BBQ met lavendel erin gestoken!). Hangop op een bordje en gegrilde ananas erop leggen met een beetje honing!

Share Button

1 reactie op “Wat eten we vandaag? Hangop met honing en gegrilde ananas!

  1. Ik ben ZO gek op ananas! Lijkt me heerlijk dit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation