Mmm! De ouderwetse spaghetti bolognese, heerlijk!
Ingrediënten (voor 2 personen)
250 gram spaghetti
300 gram gehakt
1 flinke ui
2 teentjes knoflook
1/2 winterpeen
1 stengel bleekselderij
1 blik tomatenblokjes
1 blikje tomatenpuree
scheutje rode wijn
tijm
oregano
blaadjes van de bleekselderij
Bereiding
Gehakt rullen, gesnipperde ui, peen en bleekselderij in stukjes meebakken. Wachten tot het een beetje zacht is. Knoflook en kruiden erbij. Even kort meebakken. Hierna de tomatenblokjes en tomatenpuree toevoegen, eventueel ook een scheutje rode wijn. Goed roeren en op laag vuur een uurtje laten pruttelen. Pasta koken en de blaadjes van de bleekselderij toevoegen, op smaak brengen met peper en zout en eventueel wat geraspte kaas erover! Eet smakelijk!
Goddelijk!