Wat eten we vandaag? Club sandwich!

Vandaag maakte ik deze heerlijke club sandwich. Eerst op internet goed ingelezen wat er nu precies in een orignele club sandwich hoort. Dit was het resultaat:

Ingrediënten (2 personen)
pain de Campagne
6 plakjes ontbijtspek
2 eieren
krop botersla
gerookte kipfilet
2 tomaten
mayonaise
peper
zout
chips
evt. dipsausje voor bij de chips

Bereiding
Rooster 6 sneetjes pain de campagne in de rooster of in een grillpan. Kook ondertussen de eieren hard en bak het ontbijtspek uit. Snijd de tomaten en plakjes en haal 6 mooie blaadjes van de botersla. Ook de kipfilet moet in plakjes worden gesneden.
Bestrijk de sneetjes brood met mayonaise. Leg de eerste plak op een bord en beleg deze met sla en spek, leg hier een snee brood (aan beide kanten bestreken met mayonaise) op, leg hier de kipfilet, tomaat en plakjes ei op. Leg als laatste er weer een snee brood op. Druk goed aan. Steek 2 prikkers in het brood en snijd de sandwich schuin in tweeën. Lekker met wat chips.

Share Button

1 reactie op “Wat eten we vandaag? Club sandwich!

  1. Lekkerrrr! Die ga ik zeker een x maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation