Spaghetti met pangafilet en rivierkreeftjes!

Daan kwam op het heerlijke idee om pangafilet en rivierkreeftjes te combineren. Dit naar zijn eigen favoriete recept (binnenkort ook op de site) garnalen met knoflook, ui en rode peper.

Ingrediënten (voor 2 personen)
250 gram spaghetti
300 gram pangafilet
1 bakje rivierkreeftjes
2 teentjes knoflook
1 rode peper
peper en zout
rucola
olijfolie

Bereiding
Kook de pasta al dente. Bak de pangafilet in een beetje boter en olijfolie bruin. In een andere koekenpan de rivierkreeftjes in een beetje olie bakken met de uitgeperste teentjes knoflook en fijngesneden rode peper. Maak de borden mooi op met een beetje rucola en pasta, pangafilet erop en de rivierkreeftjes eroverheen. Eventueel nog een beetje olijfolie voor de smeuïgheid. Eet smakelijk!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation