De zomer is in aantocht! Tijd voor salades, BBQ en Spaanse tapas. Voor ons echt het ultieme zomergevoel!
Na een lange dag werken maakte Daan en ik samen wat tapas voor op het balkon.
Pan con tomate, brood roosteren/ grillen ‘insmeren’ met een teentje knoflook (doormidden snijden en eroverheen smeren), tomatenblokjes erop, beetje zout, peper en olijfolie. Heerlijk!
Tonijnsalade, de ultieme favoriet van Daan, twee blikjes tonijn, bosuitje in ringetjes, half appeltje in stukjes, mayonaise, peper en zout.
Patatas bravas, eigenlijk gewoon gebakken aardappeltjes, met een beetje chilipoeder of paprikapoeder. In Spanje eten ze er een lekker sausje bij, bijvoorbeeld een pittig tomatensausje of aioli.
Lekker met wat brood, olijfolie en zout, een wijntje :( (of alcoholvrij biertje!) Eet smakelijk!
Heerrrrlijk, ga ik ook een keer maken met Jo! :D
Pingback: De pan van Pien » Blog Archive » Gevulde puntpaprika’s met tonijn