Nachtje weg met de kookclub!

Wat een heerlijk nachtje weg in Burgh-Haamstede met de meiden van kookclub ‘Fivelicious’! Wat vooral bestond uit veel gezelligheid en lekker eten! Met dank aan onze Merel, die dit weekendje georganiseerd had en het tot het laatste moment tot een verrassing hield!

Toen we zaterdagochtend aankwamen, deden twee van ons inkopen voor een heerlijke brunch met croissantjes, focaccia, aarbeien, verse smoothies, avocado’s, geitenkaas en prosecco. Een goede basis voor een strandwandeling met veel wind! We ploften bij een strandtentje neer en bestelden daar ‘een meter snack’ met biertjes (en een Ice-Tea voor mij)! Daarna vertrokken we naar Jan de Trampolineman¬†waar we een skelter huurden voor 5 personen (4 fietsen, 1 voorop), hilarisch! Moe, maar voldaan keerden we bij ons huisje terug en hebben we fijn in het zonnetje geborreld met kaasjes en zelfgemaakte guacamole (3)! We fristen ons op voor een diner bij ‘Het Vissershuis’, omdat we zoveel gesnoept hadden en dus niet zoveel trek bestelde ik 2 voorgerechten. Een heerlijke salade van bietjes met haring (2) en lichte vissoep. Als nagerecht smulde ik van heerlijke soezen gevuld met roomijs en chocoladesaus (5).

Helaas was het vandaag minder mooi weer en rommelden we een beetje in het huisje, boekjes lezen, muziekjes draaien, ontbijt maken (6) en ‘Party & Co’ spelen. Voordat we terugreden naar Rotterdam maakte we wentelteefjes met verse aardbeien (1), die we de avond daarvoor van aardige ober Niels kregen.

Kortom een heer-lijk weekend! :)

 

Share Button

2 reacties op “Nachtje weg met de kookclub!

  1. mmmerel on 24/06/2012 at 20:32 said:

    fijn!!!!!!!! helemaal uitgewaaid en voldaan .. lieve vriendinnetjes

  2. Ziet er allemaal heerlijk uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation