EK-menu

Toen Nederland tegen Duitsland speelde, maakte ik een EK-menu. Marieke, mijn lieve zusje Sofieke en haar vriend Martijn kwamen voor de wedstrijd een hapje eten.

Vooraf maakte ik een heerlijke, maar simpele gazpacho (de bedoeling was dat hij meer oranje zou kleuren). Normaal gesproken zou ik veel tomaten, een halve komkommer, 1 ui, 2 teentjes knoflook in de blender doen. Nu kocht ik een pak tomaten-groente sap, deed hier een halve komkommer en 2 teentjes knoflook bij. Even draaien in de blender, beetje bieslook en eventueel wat croutons erover en niks meer aan doen!

Dit gerechtje heeft niet heel veel met het EK te maken, maar Marieke mocht het hoofdgerecht kiezen, zij koos risotto, ik vond dit heerlijke recept in de Allerhande.

Eerder maakte ik al een keer dit EK-toetje! Over twee jaar brengt hij vast en zeker meer geluk!

Share Button

2 reacties op “EK-menu

  1. Het was zo ongelofelijk lekker! Vooral de risotto. Die ga ik binnenkort ook echt zelf een x maken!

  2. Lekker menu hoor! Het toetje ziet er erg leuk en lekker uit. En ik ben GEK op risotto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation