Lasagne met zomergroenten en een zomers toetje!

Gisteren kwamen mijn zusje Quirine, haar vriendje Vincent en mijn opa eten! Erg gezellig, Quirine maakte een heerlijke vegetarische lasagne met zomergroenten (o.a. tuinbonen, erwtjes, groene asperges) dus ik hoefde niet lang in de keuken te staan. Alleen voor het toetje (fris met yoghurtijs, appel, frambozen en aardbeien).

Zie hieronder beide resultaten!

Share Button

4 reacties op “Lasagne met zomergroenten en een zomers toetje!

  1. Een heerlijke maaltijd! Ik houd van lasagne (met vis of vegetarisch), deze versie ziet er ook erg goed uit. En zo’n lekker fris toetje na, goed uitgekozen. Lekker zomers!

  2. Ziet er goddelijk uit!!

  3. Die lasagne lijkt me heerlijk en dat toetje ook!

  4. Het water loopt me in de mond, geweldig ga ik gauw proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation