Caramel bars

Vorige week deed ik op het nippertje mee met het Foodblogevent van juni. Helaas won ik niet, maar het winnende recept van Pauline moest ik uitproberen! Een echte ‘guilty pleasure’! En ik heb er heel wat mensen blij mee gemaakt, want ik had veeel te veel! Vriendinnetjes, collega’s en Daan niet te vergeten!

Omdat ik woensdag voordat ik om 13.00 uur een afspraak had, te laat begon en perse een stukje mee wilde nemen, is het eindresultaat niet zo mooi geworden als ik hoopte. De bodem had wat langer in de oven gemoeten en de caramel had wat langer af moeten koelen. Maar al met al goddelijke caramel bars!

Share Button

3 reacties op “Caramel bars

  1. Daniël on 07/07/2012 at 19:58 said:

    Goddelijk dit recept! Ook mijn collega’s genoten ervan. Ik hoop dat je hem snel weer maakt, maar dan met een extra laagje banaan erin.

  2. mmmerel on 07/07/2012 at 20:35 said:

    me like!!!! die doen we snel eens samen!!

  3. “De pan van Pien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation