Salade met rauwe ham, meloen en verse pesto!

In Frankrijk kochten we op de markt 4 guadeloupe meloenen. Altijd lekker voor tussendoor, in de yoghurt of  met rauwe ham  als voorgerechtje, maar waarom zo standaard als je er ook een lekkere salade van kan maken?

Pak een mooi bord en leg hier wat romaine sla of botersla op. Dan de stukjes meloen en ham erop. Sprenkel hier wat olijfolie over. Lekker met zelfgemaakte verse pesto  (basilicum, pijnboompitten, parmezaanse kaas, olijfolie, peper en zout in de vijzel) en parmezaanse kaas.

Eet deze salade als lunch of als hoofdgerecht met wat stokbrood met gezouten roomboter.

Eet smakelijk!

Share Button

2 reacties op “Salade met rauwe ham, meloen en verse pesto!

  1. Heer-lijk.

  2. Inge Leenders on 11/07/2012 at 22:36 said:

    Hoi Pien, ik heb vanavond je salade gemaakt. Heerlijk, voor herhaling vatbaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation