Afgelopen zaterdag was het mijn beurt voor de kookclub! In ons bijna 3-jarig bestaan, heb ik nu twee keer in de winter gekookt. Het werd dus tijd voor een zomer editie!
Maar goed dat ik vakantie had, want ik heb de hele vrijdag en zaterdag boodschappen gedaan, in de keuken gestaan en de tafel gedekt. Hierbij de foto’s van het resultaat!
Tafel
Drankje (uit de Delicious.)
(alcoholvrije) witte sangria
Amuse (uit kookboek ‘Recepten voor mini-potjes’)
Panna cotta van geitenkaas met tapenade van zongedroogde tomaten
Voorgerecht (uit kookboek van Rachel Khoo, Chez Rachel)
Coquilles met sabayon van witte wijn
Tussengerecht (van de site Njam.nl)
Paarse gazpacho van rode biet, blauwe bessen en gember
Hoofdgerecht (uit de Allerhande)
Taartje van bloemkool met kabeljauw, gepocheerd kwarteleitje, parmezaanjus en Hollandse garnalen
Nagerecht (uit het ‘Delicious, Het Kookboek’)
Home-made citroenijs in citroenpartjes
Hi Pien!
Trots dat we zijn: 2 gerechten uit delicious.! En nog 2 super recepten uitgekozen ook. Binnenkort komt het nieuwe kookboek uit (titel: ‘delicious. Lekker Koken’), dus als je dan in de winter nog wat nieuwe inspiratie nodig hebt…
Heel veel plezier nog en keep up the good cooking!
Groeten,
Redactie delicious.
http://www.deliciousmagazine.nl
http://www.facebook.com/deliciousmagazinenl
http://www.twitter.com/deliciousnl
Fantastisch! Wat een werk heb je ervan gemaakt… Wat moeten jullie gesmuld hebben.
Zooo, dat ziet er wel heerlijk uit!!!!
ik spiek altijd even bij daniels twitter wat jullie gaan eten. En wat ziet het er altijd lekker uit!!en wat maak je er ook mooie foto;s van!
Wat ziet het er mooi uit!