Kookclub, editie 28-07-2012

Afgelopen zaterdag was het mijn beurt voor de kookclub! In ons bijna 3-jarig bestaan, heb ik nu twee keer in de winter gekookt. Het werd dus tijd voor een zomer editie!

Maar goed dat ik vakantie had, want ik heb de hele vrijdag en zaterdag boodschappen gedaan, in de keuken gestaan en de tafel gedekt. Hierbij de foto’s van het resultaat!

Tafel

Drankje (uit de Delicious.)
(alcoholvrije) witte sangria

Amuse (uit kookboek ‘Recepten voor mini-potjes’)
Panna cotta van geitenkaas met tapenade van zongedroogde tomaten

Voorgerecht (uit kookboek van Rachel Khoo, Chez Rachel)
Coquilles met sabayon van witte wijn

Tussengerecht (van de site Njam.nl)
Paarse gazpacho van rode biet, blauwe bessen en gember

Hoofdgerecht (uit de Allerhande)
Taartje van bloemkool met kabeljauw, gepocheerd kwarteleitje, parmezaanjus en Hollandse garnalen


Nagerecht (uit het ‘Delicious, Het Kookboek’)
Home-made citroenijs in citroenpartjes

Share Button

5 reacties op “Kookclub, editie 28-07-2012

  1. Hi Pien!

    Trots dat we zijn: 2 gerechten uit delicious.! En nog 2 super recepten uitgekozen ook. Binnenkort komt het nieuwe kookboek uit (titel: ‘delicious. Lekker Koken’), dus als je dan in de winter nog wat nieuwe inspiratie nodig hebt…

    Heel veel plezier nog en keep up the good cooking!

    Groeten,

    Redactie delicious.

    http://www.deliciousmagazine.nl
    http://www.facebook.com/deliciousmagazinenl
    http://www.twitter.com/deliciousnl

  2. Fantastisch! Wat een werk heb je ervan gemaakt… Wat moeten jullie gesmuld hebben.

  3. Sabrina on 31/07/2012 at 17:58 said:

    Zooo, dat ziet er wel heerlijk uit!!!!

  4. chantal on 02/08/2012 at 19:56 said:

    ik spiek altijd even bij daniels twitter wat jullie gaan eten. En wat ziet het er altijd lekker uit!!en wat maak je er ook mooie foto;s van!

  5. Wat ziet het er mooi uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation