Nieuw op de pan van Pien: Faas!

Het is de afgelopen periode een tijdje stil geweest op ‘de pan van Pien’. Zoals de meesten van jullie misschien al weten ben ik op 29 oktober om 16.16 uur bevallen van een prachtige zoon Faas Leonardus Henricus de Jong. Alles gaat goed, het is een lief en tevreden mannetje en ik ben al weer aardig op de been. Voordat ik ging bevallen heb ik al verschillende vriendinnen gevraagd om een gastblog te schrijven, zodat ik de komende periode mijn tijd aan Faas kan besteden. Jullie zullen dus verschillende gastblogs langs zien komen.

Veel leesplezier!

 

Share Button

7 reacties op “Nieuw op de pan van Pien: Faas!

 1. Caroline on 08/11/2012 at 21:58 said:

  Gefeliciteerd! Wat een lief mannetje en wat een mooie naam <3 Geniet ervan!

 2. Hij is zo lief! Ik kom snel weer kmuffelen. Mooie foto!

 3. Gefeliciteerd met de geboorte van je zoon! Geniet er lekker van, ik kijk uit naar de gastblogs!

 4. mmmmmireille on 09/11/2012 at 00:20 said:

  Jeeeeej, daar istie, ons kleine keukenprinsje!
  Lekker stuk ist hoor!

 5. Gefeliciteerd! :)

 6. Gefeliciteerd met je prachtige zoon! Geniet van hem.

 7. Van harte met je mooie zoon, Pien! Eerst maar eens heel veel genieten van hem, dat lijkt me op dit moment het belangrijkste. Daarna zijn wij weer aan de beurt voor een beetje lekker eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation