Gastblog Mireille: ‘Chocolat Fudge Cak’.

Let op! Lees het kaartje op de foto goed!

Aangezien ik in die leeftijdsfase zit waarin mensen om me heen trouwen en kindertjes krijgen, is er aan feestjes geen gebrek.

Zo trouwden er in september zelfs twee goede vriendinnen op dezelfde dag (dat verzin je toch niet, met 365 dagen in een jaar?). En bij twee huwelijken, horen ook twee vrijgezellenfeestjes (naja, eigenlijk vier, maar gelukkig word ik voor die van de mannen niet uitgenodigd). Bij één van de twee had ik de eer om in het organisatiecomité te zitten. Onderdeel van de dag, was een bezoekje aan de zorgboerderij in Rhoon. Toen mijn partner in crime en ik een week voor het feestje de boel gingen verkennen, kwamen we er al snel achter dat Zorgboerderij de Buytenhof een geweldige spot is!

De Buytenhof heeft van alles te bieden en activiteiten zijn afhankelijk van het seizoen. Zo konden we er begin september nog een mooi veldboeket plukken in de pluktuin en konden er vanaf half september peertjes geplukt worden in de boomgaard. In theeschenkerij “De Smaak van Buyten” met terras (uitzicht op de velden) kun je heerlijk high tea-en en lunchen. Bij goed weer mag je zelfs picknicken op het veld. Ook voor kinderen een superplek: kennismaken met natuur en dier en je daarna uitleven in de speeltuin. Wat wil een kind nog meer?

Okee, okee, bijna genoeg reclame gemaakt! De Buytenhof heeft namelijk ook nog een boerderijwinkel, waar je producten kunt kopen van de boerderij en van boerenbedrijven uit de directe omgeving. Ze verkopen er ook de lekkerste zelfgemaakte sapjes, chutneys, jammetjes en honing… én….

De doe-het-zelf-pakketjes!

En daar nam ik er één van mee. In mijn pakketje zat alles wat ik nodig had om een overheerlijke choco-fudge cake te maken. En het kaartje dat aan mijn pakketje hing verraadde dat het hier éçht om mensenwerk in een zorgboerderij gaat.. <3 LOVE IT :)

Het recept kan ik helaas niet verklappen, want dat weten alleen de medewerkers van de zorgboerderij die de ingrediënten afwegen en in kant en klare mixzakjes doen. Een foto van het eindresultaat zal ik jullie echter niet onthouden. Én ik kan er bij vertellen, dat hij té lekker was!

Zo kwam de cake uit de oven

Met topping (mmmm lekker zoet) en in kleine stukjes zodat ik er extra lang van kon genieten.

Share Button

4 reacties op “Gastblog Mireille: ‘Chocolat Fudge Cak’.

 1. mmmerel on 16/11/2012 at 18:36 said:

  Again: mmmm!!!!!!!

 2. Ja hee, ons lekker maken en dan het recept niet geven. ;) Ziet er heerlijk uit!

 3. mireille on 16/11/2012 at 19:40 said:

  Ja, sorry Marieke ..

  ik zeg: allemaal naar de buitenhof!

  :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation