Naast de eekhoorntjesbrood cappuccino werden er nog 7 andere gerechtjes gemaakt op eerste kerstdag. Het allereerste gerecht werd door mijn lieve zusje Quirine gemaakt. Ik hielp samen met mijn andere zusje Sofieke haar met de voorbereidingen en opmaak van de borden. Reuzegezellig zo met de zussen in de keuken.
Quirine, Sofieke en ik!
Ik maakte 8 avocado’s schoon en sneed deze in partjes. Quirine bakte de garnalen met knoflook in een beetje olie. We sneden citroen in partjes en rode uien in ringen.
De diepe borden met brede rand werden opgemaakt door eerst een laagje avocado neer te leggen, daarboven op wat garnalen en rode ui, gegarneerd met een partje citroen, wat olijfolie, peper, zout en een klein bolletje crème fraîche met wat paprikapoeder. Wij spoten nog drie kleine stipjes balsamicodressing aan de zijkant, niet voor de smaak, maar voor de sier. Zo zie je maar, een mooi bord, lekkere ingrediënten en een mooie opmaak en je hebt een heerlijk en supersimpel voorgerecht.
Wow!
Ziet er mooi uit, dames!
En erg leuke foto ook van de zusjes zo!
Lekkere combi lijkt me! Ik ga ‘m binnenkort uitproberen!!!
Lijkt me heerlijk! :)
En wat een leuke foto van jullie drietjes!
Mooie foto’s Pien! En dat receptje ga ik binnenkort eens testen :)
Pingback: De pan van Pien » Blog Archive » Vlaams stoofpotje