Foodswap Valentijn, mijn ontvangen pakket!

Oh wat moest ik lang wachten. Ik kan heel veel geduld hebben, op m’n werk met de kinderen bijvoorbeeld. Maar het wachten op mijn foodswap pakket duurde wel heeeel lang. Terwijl iedereen zaterdag de lekkerste foto’s op twitter plaatste, hoopte ik dat mijn pakket ook zaterdag al kwam. Esmee, de organisator van de foodswap had mij vrijdag al gemaild dat mijn pakket misschien niet zaterdag maar maandag pas zou komen, omdat het uit België moest komen. Ok, dacht ik toen, dat moet lukken. Maar na alle foto’s gezien te hebben, wilde ik ook! Helaas, zaterdagmiddag werd het niet. Dan maar maandag?

Ik bleef de hele maandag thuis (het was super mooi weer, ik wilde naar buiten, maar nog liever wilde ik mijn pakket!), maar om 16.00 uur was mijn pakket er nog niet. Ik baalde en mailde Anke uit België of ze een Track en Trace nummer had, zodat ik het pakket kon volgen. Het bleek dat het pakket in het sorteercentrum lag. Daar werd ik nog niet veel wijzer van. Anke en ik mailde op en neer, ook Anke baalde. Vandaag om 13.30 uur ging de bel en ja hoor! Daar was hij! Mijn pakket (en wat voor een pakket!), ik sprong een gat in de lucht. Hieronder een een beschrijving en foto’s wat er allemaal in zat.

pakket 1
Jaaa! Eindelijk, na 4 dagen wachten was daar mijn pakket. ‘Niet te snel openmaken, je moet ook nog foto’s maken Pien’, dacht ik. Heel rustig maakte ik het pakket open!

pakket 2

Wat een lekkers allemaal, er zat een mooie brief bij en na deze ook op mijn gemak gelezen te hebben, al het opvulpapier weggehaald en dit mooie pakket bleef over!

pakket 3

Iets met chocolade was de eerste opdracht, ik kreeg deze heerlijke sinaasappel chocoladekoekjes in hartjes en envelop vorm met mooi glazuur erop. Ik kon me niet beheersen en nam een gebroken envelopje. En het doosje is met zoveel precisie en liefde gemaakt, dat zie je zo. Erg mooi!

pakket 4

Opdracht 2 en 3 was een ontbijtproduct met iets wat je daarop kan doen. Ik kreeg een mix voor heerlijke American Pancakes (van Nigella Lawson) met dulce de leche spread. Dat worden heeeerlijke pannenkoeken  En weer zo mooi verpakt. Zelfs het flesje houdbare melk wat Anke erbij deed zag er mooi uit! Nog niet gemaakt, maar dat komt vast snel!

Het Valentijnskaartje links boven maakte Anke ook zelf, een erg mooi en lief kaartje.

pakket 5

Opdracht 4 was iets te drinken. Anke maakte zelf theezakjes en zelf de ‘hoesjes’ waar de thee in zat, wat creatief en mooi. Het is een heerlijke groene thee met jasmijn, mijn favoriet! :)

Als opdracht 5 maakte Anke zelf suikerklontjes in de vorm van hartjes. Op haar blog Donna Caramella is te lezen hoe (ook de pannenkoekenmix en de koekjes staan erop). Ik drink zelf geen suiker in de thee, maar alleen al ter decoratie staan ze mooi op tafel!

pakket 6

Opdracht 6 moest iets zijn wat je zelf ook graag bij je ontbijt zou eten, deze (zoete) broodjes met chocolade passen daar goed bij vond Anke, ik kon me weer niet beheersen om te proeven en waande me gelijk in Frankrijk, heerlijk!

Op de tweede foto zie je ook zeephartjes in de doos zitten, deze gaf Anke als opdracht 7, een cadeautje!

Kortom een heel fijn foodswap pakket waar ik nog lang van ga genieten! Dank je wel Anke!

Share Button

9 reacties op “Foodswap Valentijn, mijn ontvangen pakket!

 1. Wat ontzettend leuk! En ben blij dat je nu ein-de-lijk je pakket binnen hebt. Foodswap lijkt me erg leuk om te doen!

 2. Wow!!! Te gek Pientje! Dat was het wachten waard dus! Geniet er van!!

 3. Jolien on 19/02/2013 at 22:11 said:

  Wat een superleuk pakket!

 4. Leuke foto’s… ;-). En volgende keer ga ik het zelf brengen denk ik..wat een spanning.

 5. Wauw wat een leuk pakket! Daar is veel energie ingestoken!

 6. Sofieke on 19/02/2013 at 23:11 said:

  American Pancakes (van Nigella Lawson) met dulce de leche spread.
  Dat wil ik ook!!

 7. Wat een super leuk pakket! Zo te zien zat er geen maximumbedrag aan het pakket he? Dit zorgt er voor dat je mooi creatief aan de slag kan=)

 8. Jeej! Eindelijk! :)
  Wat een super mooi pakket zeg!

 9. Silvia on 23/02/2013 at 15:11 said:

  Echt gaaf zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation