Wat eten we vandaag? Gezonde shoarma wraps!

Er lagen nog wraps in de koelkast. Je kan er lekkere chipjes van maken, maar ik wilde ze gebruiken voor het avondeten. Weer vullen met kip en groente? Beetje standaard. Varkensvlees? Niet gezond! Runderreepjes!En dan maken we er gewoon een soort shoarma van, lekker met sla, tomaat, komkommer en (gezonde!) knoflooksaus!

Ingrediënten (voor 2 personen)
350 gram rundvleesreepjes
een half zakje ijsbergsla
een halve komkommer
2 tomaten
1 uitje
2 eetlepels magere kwart
1 eetlepel mayonaise
1 teentje knoflook
peper en zout

gezonde shoarma wraps

Bereiding
Snijd de komkommer in lange dunne repen en de tomaten in stukjes. Verwarm de wraps even in de pan of oven. Maak ondertussen de knoflooksaus, door de kwark, mayonaise, en uitgeperste knoflook door elkaar te mengen. Voeg naar smaak peper en zout toe. Bak de rundvleesreepjes in een klein beetje olijfolie en met het uitje gaar.

Besmeer de warme wraps met knoflooksaus, leg er wat ijsbergsla, komkommer en tomaat op. Leg er als laatste de rundvleesreepjes op. Vouw dicht en serveer met nog wat knoflooksaus.

Eet smakelijk!

Je kan hier natuurlijk eindeloos mee blijven variëren! Kipreepjes of varkensreepjes, met paprika of avocado, ga zo maar door! 

Share Button

1 reactie op “Wat eten we vandaag? Gezonde shoarma wraps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation