Cakepops!

Toen collega-vriendin vorige maand afscheid nam bij ons op het werk, kreeg zij een cakepop-maker. Sylvia houdt erg van bakken en kan de mooiste marsepeinen taarten decoreren! Ze maakte er ook één voor de geboorte van Faas. Maar die cakepop-maker moest natuurlijk een keer worden uitgeprobeerd.

Dat bleek nogal een klus. Het mixen van de cakemix, stokjes in de bolletjes (met candy melt, chocolade in verschillende kleuren, gesmolten) en het uitsteken van verschillende figuurtjes ging verrassend goed. Totdat we de bolletjes door de roze candy melt gingen halen. De bolletjes raakten los van de stokjes en de substantie bleek veel te dik. Met de chocolade ging het een stuk beter. Daarbij maakte we te kleine oortjes voor de paashaasjes en zo leken de paashaasjes ineens op varkentjes. De rest versierde we maar met spikkels, hagels en fondant figuurtjes, dit bleek makkelijker en mooier. We zijn van 12.00 uur tot 16.00 uur bezig geweest, een hele klus dus nog!

De cakepop-maker is erg makkelijk, je hebt snel bolletjes, al zijn ze niet mooi rond. Hieronder een foto van het resultaat.

cakepops

Share Button

6 reacties op “Cakepops!

 1. Sylvia on 30/03/2013 at 16:24 said:

  Leuk :) als je je collage zo bekijkt ziet het er toch best gezellig uit!
  Je zou de lunch van gisteren ook zo op de pan van Pien kunnen zetten want het was heerlijk!
  X

  Ps: taarten decoreren gaan we nog een keer doen hoor! Dan leer ik je alle kneepjes ;)

 2. Ziet er lekker vrolijk uit!

 3. Ik heb toch wel mooie bolletjes hoor. Je moet volgens mij eens naar Laura’s bakery surfen. Link op mijn blog. Ze heeft een mooie review gemaakt. Je moet 3 minuten bakken, omdraaien en nog 2 minuten. Niet te veel beslag, ook niet te weinig natuurlijk. De candymelts moet je wat verdunnen met olie…en dan lukt dat perfect.

 4. Ik vind ze echt te gek! En ze zijn vast ook heerlijk.
  Wanneer gaan wij (Lily’s) cupcakes maken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation