Pasta met groene groente en kip!

Dit receptje is ontstaan met restjes uit de koelkast. Restje verse spinazie, courgette, walnoten en wat room. Ik hoefde alleen kip en wat rucola te kopen. Je kan de groente natuurlijk ook vervangen door wat nog in jouw vriezer of koelkast ligt. Denk aak erwtjes, broccoli enz. Door alles bij elkaar te doen en te serveren met pasta heb je een heerlijke, volwaardige maaltijd.

Ingrediënten (voor 2 personen)
250 gram pasta
1 courgette
1 (rode) ui
2 handen spinazie
200 gram kipfilet
half zakje rucola
100 ml slagroom
knoflook
walnoten

Bereiding
Kook de pasta zoals op de verpakking staat beschreven. Snipper het uitje en snijd de knoflook klein. Bak in een klein beetje olijfolie. Voeg de kip toe en bak mee. Voeg ook de courgette (in blokjes) toe. Laat gaat worden. De spinazie mag nu in de pan. Wacht tot deze geslonken is. Schenk de room erbij en breng aan de kook.

Serveer in een diep bord. Eerst wat rucola, daarop de pasta en de groentesaus met kip. Maak af met wat geroosterde walnoten.

Eet smakelijk!

Tip! Je kan de room weglaten en bijvoorbeeld pesto of olijfolie gebruiken!

pasta met groene groente en kip

Share Button

1 reactie op “Pasta met groene groente en kip!

  1. Yum, klinkt goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation