De pan van Pien in het Parool!

Een aantal weken geleden werd ik via het contactformulier van De pan van Pien gemaild. Een journalist van het Parool wilde mij wat vragen stellen over mijn blog. Daar zeg ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen. Afgelopen vrijdag werd ik gebeld voor een telefonisch interview. En vandaag stond het stukje in de krant. Omdat het Parool een lokale krant is krijg ik een exemplaar opgestuurd. Gelukkig bestaat er een app voor de iPad waar je de krant kan downloaden, vandaar deze foto.

Vandaag dus geen receptje online, al aten we wel van De pan van Pien, namelijk Vlaams stoofvlees, met dit weer kan dat nog heel goed!

parool

Share Button

4 reacties op “De pan van Pien in het Parool!

  1. Pauline on 03/07/2013 at 20:49 said:

    Stoer Pien! Het is echt een leuk verhaal geworden.

  2. Wat leuk zeg!

  3. Wat leuk dat je in de krant staat! Dat moet toch wel een kick geven lijkt me!

  4. Wat een leuk stukje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation