Winactie! Kookpunt waardebon t.w.v. 50 euro!

Wat fijn dat er hier zo’n grote kookwinkel op nog geen 5 minuten afstand fietsen zit. Ze hebben er alles en ik kan er uren rondneuzen, het Kookpunt! Voor mijn verjaardag kreeg ik een KitchenAid staafmixer van mijn ouders. Een superfijne mixer met niet alleen een staafmixer, maar ook een hakmolentje en klopper. Ik gebruik hem bijna elke dag, ook voor de babyhapjes! Onlangs maakte ik zelf heerlijke pindakaas. Zo simpel, gezond en lekker!
kookpunt

Ingrediënten
200 gram ongezouten pinda’s
(je kan natuurlijk ook andere noten nemen, of een mix hiervan)

Bereiding
Doe de pinda’s in het hakmolentje (kan natuurlijk ook in een foodprocessor) en laat net zo lang mixen tot dat het een smeuïge pasta wordt. (zie filmpje) Je kan hem zo grof of fijn maken als je zelf wilt!

Winactie! Wat moet je doen?
Maar nu de winactie! Wil jij ook zo’n handige staafmixer? Of iets anders van het Kookpunt? Bijvoorbeeld een mooie pan van Fisseler of De Buyer, een keukenmachine van bijvoorbeeld Planeetmenger, of Magimix of een (bijdrage) voor een Big Green Egg?

Laat hieronder een enthousiaste reactie achter en maak kans op een waardebon t.w.v. 50 euro te besteden in de webwinkel!
Wil je meer kans maken? Like ‘De pan van Pien’ dan op Facebook of volg op Bloglovin’!

Je hebt tot maandag 5 augustus 18.00 uur om te reageren!
De winnaar wordt door de onafhankelijke site random.org getrokken. 

De winactie is gesloten, nummer 56 (zie onder) heeft gewonnen. Xandra heeft inmiddels een mail gekregen, gefeliciteerd!

winnaar kookpunt

Share Button

64 reacties op “Winactie! Kookpunt waardebon t.w.v. 50 euro!

 1. Ingrid on 29/07/2013 at 20:25 said:

  Ik zou héél héél héél graag zo’n handige staafmixer willen winnen, om van die heerlijke hapjes voor de kuikenkids te fabriceren!

 2. Janneke on 29/07/2013 at 20:32 said:

  Ik ga gewoon een poging wagen :) Met een nieuwe keuken en inductiekookplaat waar ik, zo blijkt, allemaal nieuwe pannen voor nodig heb, zou die bon goed van pas komen!
  En waar blijft dat recept met die Bastognekoekjes? :-)

 3. Sinds kort woont mijn zus om de hoek bij het kookpunt en het zou natuurlijk leuk zijn om een bezoekje aan haar te combineren met het besteden van een gewonnen bon :-). Ik ben er nu 1 keer geweest en werd er nogal hebberig. Al die kookboeken, bakvormen enz.Een nieuwe staafmixer zou ook van pas komen. Maar misschien zou ik hem ook wel besteden aan zo’n schattig klein rookoventje voor mijn moeder.

 4. Ik doe ook mee! Ik ben een keukenprinses in wording, dus kan nog wel wat profi gadgets gebruiken!

 5. Priscilla on 29/07/2013 at 20:39 said:

  Ik hartje Kookpunt!

 6. Arinda on 29/07/2013 at 20:45 said:

  We wonen nu bijna een jaar in ons oude, opgeknapte huis. We genieten enorm van onze mooie grote keuken. Ons keukenblad is zo enorm, er is nog genoeg plaats voor een mooie blender van Kitchenaid in rood die we graag willen! De oude is doorgebrand, en ik mis m nu wel erg met dit weer! Wellicht kan ik op deze manier sneller weer smoothies maken! Misschien wel de smoothie van rood fruit en vanillevla van Pien!

 7. Sarena on 29/07/2013 at 20:47 said:

  Zo geweldig zeg!!
  Ik ben dol op kokkerellen :-)
  Hum… Mandje is nu al vol! Wat een geweldige site,
  alles onder 1 dak! Love it :-)

 8. Noa on 29/07/2013 at 20:57 said:

  Wat een gave winactie!
  Ik zou héééééél graag deze waardevon winnen want ik bak heel graag en met fijne bakspullen komen geweldig lekkere baksels!

 9. Anke on 29/07/2013 at 20:59 said:

  Ik doe ook mee! :-) wij maken zelf de hapjes van onze zoon..kunnen alleen wel een nieuwe keukenmachine gebruiken nu ;-) (deze maakt overuren nu ;-))

  Succes verder met je site! Ziet er goed uit :-)

 10. J on 29/07/2013 at 20:59 said:

  Na zoveel jaren strijd met eten wordt het nu steeds leuker en lekkerder! Mede door jouw blog ontdek ik leuke dingen over eten. Dankje!

 11. Patrice de Kluijs on 29/07/2013 at 21:02 said:

  Ik ben dol op koken, op kookboeken en kookwinkels! Ik zou het erg leuk vinden om een bon te winnen. Dan kan ik heel lang na gaan denken wat ik ervoor ga kopen!
  Een mandoline of een kookboek of een mooie schaal of een mes of…. Tja, ik zou de halve winkel wel willen hebben :-)

 12. Carmen on 29/07/2013 at 21:03 said:

  Ik 7 jaar tijd heb ik denk ik 5x voor mijn man gekookt waarvan 2x een gerecht van jou! Voelde me bijna een keukenprinses ;-) Voor Roan wil ik meer leren te maken en ik zou enorm graag beginnen met PINDAKAAS!!

 13. Wat een leuke actie!
  Ik kan uren bij het kookpunt rondlopen en heb natuurlijk nog veel op mijn verlanglijstje staan!
  Dus proberen maar…..!

 14. Andrea on 29/07/2013 at 21:19 said:

  Wat een leuke actie, weer! Een keukenmachine staat al lang op mijn lijstje, maar de prijs is het probleem. Ik doe graag mee!

 15. Geertje on 29/07/2013 at 21:22 said:

  Heb al best veel van je recepten gemaakt en met succes.
  Maar toch mis ik altijd wel wat in mn keuken (of heb nooit genoeg, dat kan ook)
  Leuke actie, ik doe mee!!!

 16. Leuke winactie van een leuk foodblog
  Volg je reeds via Bloglovin ;)-

 17. Bij ons kan er altijd wel iets vervangen worden in de keuken.
  Wat nu op ons lijstje staat zijn nieuwe messen.
  Moet zeker weer een keer naar het kookpunt, maar met een kadobon zal dat een stuk leuker zijn!!

 18. AJ on 29/07/2013 at 21:38 said:

  Om zo’super mooie prijs te winnen moet ik diep nadenken over wat ik het liefste zou willen kopen.
  Voor dit moment een ijsmachine. Lekker uitdelen met deze warmte.
  Of toch iemand verrassen.
  Moeilijk, over denken.
  AJ

 19. Martine on 29/07/2013 at 21:47 said:

  Leuk, leuk! Fan van het 1e uur!! En omdat mijn verkering de allerbeste en, natuurlijk, liefste kok van de wereld is; wil ik hem graag verrassen met een gadget voor in de keuken. Dan kan hij nog meer lekkere dingen (voor mij) maken.

 20. Oeh als fervente bakster doe ik zeker mee! Kan altijd wel iets handigs gebruiken. Volgen op Bloglovin doe ik al heel lang :)

 21. Maaike on 29/07/2013 at 22:07 said:

  Wauw, dat lijkt me wat… Urenlang rondstruinen bij het kookpunt en maar overwegen… Zal ik…. Of toch…. Maar misschien liever… En na jouw enthousiaste verhaal denk ik dat ik echt aan zo’n nieuwe staafmixer toe ben (want oude is zeker18 jaar oud). Maar ik ben zo bang dat ik niet kan kiezen als ik bij het kookpunt rondloop!

 22. Alleen al het snuffelen op de site gaf me al veel kookinspiratie. Wat moet het dan wel zijn als ik echt iets mag uitzoeken. Ik kijk er mu al naar uit!

 23. Ik volg je site al een tijdje en je maakt mij zeer enthousiast om ook eens lekker te koken. Ook ben ik flink aan het sparen voor mijn uitzet omdat ik volgend jaar uit huis wil. Mijn vriend is een groot fan van lekker eten en ik denk dat je niet alleen mij gelukkig zou maken maar ook mijn vriend.
  Ik weet nog niet wat ik van de cadeaubon zou halen, daarvoor wil ik mij eerst wat meer verdiepen in verschillende keukenapparaten. :-)

 24. Hoi Pien,
  Ik woon nu 5 jaar op me zelf maar heb nog steeds geen blender, hakker, kitchen aid etc etc…. erg he!? :p De waardebon is dus erg welkom.

  Groetjes Amanda

 25. Mariska on 29/07/2013 at 23:39 said:

  Ik vind dat carmen moet winnen. Ik begrijp haar helemaal. Bij ons kookt mijn vriend 90% van de tijd. Nu er een baby is wil ik wel wat meer het goede voorbeeld gaan geven. Ik ben maar begonnen met drie keer in de week een hello fresh maaltijd. Over een half jaar koop ik ook die handige staafmixer!

 26. Anita H. on 29/07/2013 at 23:51 said:

  Oh, wat een leuke prijs. Zou ik winnen, dan denk ik dat ik sowieso de “Bialetti Moka Express 1 kops” aanschaf. Die staat al een tijdje op mijn verlanglijstje.

 27. Tamara on 30/07/2013 at 00:32 said:

  Hier helaas geen (goede) kookwinkel in de buurt. Maar ik heb al meerdere keukenspullen online bij kookpunt besteld, waaronder mijn kenwood titanium keukenmachine snelle levering en goed advies daar super actie dus ik doe graag mee! Er staat nog genoeg op mijn verlanglijstje!

 28. Suzanne on 30/07/2013 at 06:48 said:

  Ik lees je site al een tijdje en je recepten zijn lekker en makkelijk te bereiden, fijn als je 4 dagen werkt! Heb al een aantal keer wat van je site gemaakt. Graag doe ik mee met je winactie!

 29. Wat leuk deze winactie! Ik hield ´em zelf vorige week ook op mijn blog, maarja dan kan ik natuurlijk zelf niet meedoen;) Heb wel heeeeel veel leuks op de website gezien en hiervan een wishlist gemaakt, dus ik zou wel raad weten met die €50. Ik volgde je al via Bloglovin en nu ook je FB pagina geliked, duimen duimen duimen maar!

 30. Silke van der Werf on 30/07/2013 at 09:20 said:

  Een waardebon van een snoepwinkel, die wil ik wel winnen!!

  Ik volg je site al een tijd(je) en vind de combinatie tussen je uitleg, foto’s en recepten erg leuk! Er staat nog genoeg op het wensenlijstje voor in de keuken… dus die waardebon komt goed van pas :)

 31. Marloes on 30/07/2013 at 09:44 said:

  Wat een leuke actie! Ik ben gek op bakken maat moet het tot nu toe met m’n handmixertje doen, dus ik zou wel heel graag zo’n mooie staafmixer willen hebben om bijvoorbeeld snel koekjes te verkruimelen voor een mooie bodem! Met m’n studentenbudget koop ik dat toch niet zo snel :). Oh, en als ik op de site kijk zijn er (natuurlijk) nog wel 10 dingen die ik wel graag zou willen hebben, wat een toffe prijs!!!

 32. Nienke on 30/07/2013 at 10:26 said:

  Ik ben zelf een fanatieke bakster en heb zo’n handige staafmixer nog niet in m’n uitzet zitten! Ik zou hem
  graag willen winnen zodat ik nog makkelijker en sneller heerlijke taartjes, cupcakes, smoothies en desserts kan maken! :)

 33. Ingrid on 30/07/2013 at 11:35 said:

  Niets zo leuk om jezelf een nieuw keukenapparaat kado doen waar je achteraf iedereen aan tafel kan blij maken met een heerlijk gerecht :)

 34. Sofieke on 30/07/2013 at 13:02 said:

  Ik wil zelf ook die pindakaas kunnen maken! <3

 35. Maxime on 30/07/2013 at 19:35 said:

  Super leuke actie! Ik wil zo graag een keukenmachine, alleen zijn ze zo duur haha! Maar daarom kan ik het wel goed gebruiken :)

  Ik heb je website ook geliked op facebook, bloglovin heb ik niet.

 36. Roberta on 30/07/2013 at 20:41 said:

  We zitten door omstandigheden nu zonder huis en ik mis als ergste mijn keuken met eigen spulletjes. Om het straks met mezelf goed te maken, zou een bon van mijn favoriete kookwinkel heel goed uitkomen. Heerlijk mijn kookverslaving voeden, door er weer een paar uur rond te lopen en een hoop mooie spulletjes mee te nemen naar ons nieuwe huis.

 37. Kaylee on 30/07/2013 at 21:15 said:

  Super leuke actie! Ik volg je site al een tijdje en alles ziet er altijd heerlijk uit. Omdat mijn vriend denkt dat ik niet kan koken (ik kan het ook eigenlijk niet) en ik hem het tegendeel wil bewijzen, wil ik hem graag verrassen met wat lekkers. Maarrrrr….dan heb ik natuurlijk wel de juiste keukeninstrumenten nodig. En die zijn duur! Dus je voelt het misschien wel aankomen: ik zou heel, heel, heeel graag willen winnen! Ook handig voor de uitzet :-). Duimen dus!

 38. sophie on 30/07/2013 at 21:41 said:

  Leuke actie!! Ik doe ook graag mee, kan altijd wel nieuwe keukengadgets gebruiken!

 39. Wow wat een leuke actie! Natuurlijk doe ik ook mee. Wat ik graag zou willen hebben is zo’n gekleurde snijplanken set. Of bak accesoires… Ik heb je gevolgd op Bloglovin’ en geliked op Facebook (Mirna Sligchers-Beugels)

 40. Nu heb ik die staafmixer uiteraard nodig, want anders kan ik jouw heerlijke recept toch niet maken? ;) Ik en mijn vriend zijn steeds meer verse gerechten aan het koken en we gebruiken jouw site (zie twitter) er graag bij. Maar we missen nog wel wat keuken essentials. Een keukenmachine, een sapcentrifuge of wat je ook echt daadwerkelijk voor 50 euro kan kopen, een vispan. Ik doe dus graag mee! En ik like en volg je uiteraard.

 41. Petra on 31/07/2013 at 11:37 said:

  Hoi,

  Nou, aangezien ik inmiddels al een half jaar aan het dubben over de aanschaf van een keukenmachine, doe ik héél graag mee met deze actie! Ik heb je geliked op facebook en gevolgd met bloglovin

 42. Ohwwww… Nicenicenice!!! Dit is een top-actie waar elke foodie warm van wordt!!
  Wordt Faas trouwens net zo’n pindakaas monster als zijn papa denk je?? :-)

 43. mmmerel on 01/08/2013 at 14:02 said:

  Yep!!!!! wat zou t te gek zijn als ik voor mijn kookclubvriedinnetjes een heerlijk diner kan mixen met die staafmixer!!!! aangezien ik nu in thailand zit, aan een heerlijk thais diner, heb ik inspiratie genoeg voor currys, pad shie uws, pad thais etc: mixer would be great!!!!!!!

  Gr merel

 44. Quirine on 01/08/2013 at 16:09 said:

  Ik wil meedoen en net als mijn zus ook zo’n keukenprinses worden. Met het juiste gereedschap het have werk, dus bon is zeker welkom!

 45. Barry on 01/08/2013 at 20:11 said:

  Leuke actie! Wat zou het fijn zijn om met een bon leuke nieuwe dingen voor in onze nieuwe keuken te kunnen kopen :)

 46. Annelies on 01/08/2013 at 20:23 said:

  Ik doe heel graag mee, want mijn keuken is toe aan een goede pan!!

 47. Winni on 01/08/2013 at 21:24 said:

  Jeeeeeej natuurlijk doe ik mee!! Ik wil heel graag zelf pindakaas maken voor Lewis. Heb daar wel een nieuwe staafmixer voor nodig.. Kan de bon daar goed voor gebruiken!

 48. Hiske on 01/08/2013 at 22:43 said:

  Jaaaaaaaa! Voor mn favoriete winkel!!!!! :) :)

 49. samantha on 02/08/2013 at 13:08 said:

  na een jaar verbouwd te hebben en eindelijk een prachtige nieuwe keuken kan ik absoluut nog veel producten gebruiken om zo lekker mogelijk te koken en met die bon komt dat helemaal goed.

 50. Manu Zacharias on 02/08/2013 at 15:13 said:

  Heerlijke gerechten staan er op je site. Ik weet al wat ik de volgende keer voor tasty-tuesday ga maken. En dan ook nog een cadeau-bon winnen? Dat is helemaal top.

 51. hele leuke winactie! ik waag zeker een kansje! ik zou van het tegoed een ijsmachine kopen, want oh may gawd! I really need that in this weather! Het is echt zoooo warm, pffff. En niets is beter dan een ijsje te kunnen eten in een smaak waar je op dat moment zin in hebt. :D

  liefs! ♥

 52. Gaaf! Ik ga binnenkort op mezelf wonen dus kan die bon goed gebruiken :D en dikke +1 voor zelfgemaakte pindakaas, hmm!

 53. leo on 03/08/2013 at 11:43 said:

  leuk filmpje!!! Pindakaas maken is ook heel leuk om op mijn werk te doen. Ook met doppinda’s. Leren ze gelijk waar pindakaas vandaan komt. Dus zomaar uit een potje.

 54. Monique @spuitt_elf on 03/08/2013 at 19:34 said:

  Sinds enige tijd ben ik verslaafd aan alle kook programma’s op tv. Ik kijk er altijd vol bewondering en met veel plezier naar. Sinds kort ben ik ook zelf aan het kokkerellen geslagen. Ik moet nog veel leren, maar door alle leuke programma’s op tv doe ik veel inspiratie op en ik experimenteer vol enthousiasme (met wisselend succes, haha). Ik kan nog heel veel keukenhulpjes gebruiken, goede messen, een staafmixer, een keukenmachine….Ik doe dus graag mee aan deze leuke actie! Veel succes met je leuke blog!

 55. Jolien on 03/08/2013 at 19:42 said:

  Hoi Pien,

  Leuk, deze winactie! Je hebt me op een idee gebracht: als ik win probeer ik cashewkaas (?) te maken!

 56. Xandra on 03/08/2013 at 20:58 said:

  Wat een droomprijs …. Ik ben hard aan het sparen voor een nieuw opzetstuk voor de KitchenAid. Een die we met dit warme weer heel goed kunnen gebruiken. Echt nodig hebben we het ding natuurlijk niet ;-) … Maar het is vooral erg lekker wat je er mee kunt maken … vers fruit, yoghurt, melk, eieren, room, chocolade …. echt te veel mogelijkheden om hier op te noemen … Zelfs in de winter is het genieten, in je eentje smullen of met het hele gezin …. Welk onderdeel ik bedoel?? De KitchenAid ijsmachine ;-) so nice to have … *zucht*….

 57. arie on 04/08/2013 at 15:53 said:

  o.a. door heel holland bakt, en de andere kookprogramma’s ben ik geinspireerd geraakt om nieuwe recepten te proberen. ik kook graag en ik kijk graag in kookboeken en neus een beetje rond op kooksites om aan leuke en lekkere recepten te komen en vervolgens te maken. ik mis helaas nog een keukenmachine, dit zou een hoop werk schelen. het is niet onmisbaar maar wel ontzettend handig, ook om lekkere gerechten te maken voor mijn zoontje van 10 maanden. ik heb al leuke tips en gerechten gezien op je site die ik zeker wil maken!

 58. Evelien Ekiz on 04/08/2013 at 17:33 said:

  Wat een leuke prijs! :) Ik heb thuis een mega grote hakmachine en deze is niet bepaald handig. Ik gebruik deze vaak maar wanneer ik deze uit de kast moet halen komt de rest van de inhoud van de kast ook naar beneden zeilen ;) Super irritant en onhandig. Zo een schattig kleintje is dus meer dan welkom! :)

 59. Super tof! Ik heb laatst mijn KitchenAid van mijn oma gekregen alvast voor mijn verjaardag. De volgende dag meteen terug gegaan voor de ijsmachine erbij, met deze warme dagen onmisbaar. Het Kookpunt is echt een paradijsje voor foodies.

  Volgende op mijn lijstje: de pastamachine!

 60. Vogeltje on 05/08/2013 at 08:08 said:

  Ga ik eens over nadenken……..ik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hemik wil hem

 61. Wauw! Daar worden zowel ik als mijn vriend heel blij van!

 62. csroline on 05/08/2013 at 17:02 said:

  Net terug van vakantie en nu een cake aan het maken.
  Heerlijk weer kokkerellen en ja, een waardebon kan ik daarbij zeker gebruiken want jik hebt zoveel dingen nog nodig om nog meer recepten uit te proberen.
  Dus ja, graag doe ik mee.

 63. Maarten on 05/08/2013 at 17:14 said:

  na 2 maanden werkloos thuis gezeten te hebben en dus verantwoordelijk voor ‘t koken thuis word ik steeds handiger in de keuken. Een dergelijk apparaat ontbreekt nog in m’n collectie en wil ik graag toevoegen zodat ik nog wat uitgebreidere recepten kan maken.

  Zoals je begrijpt ben ik, niet verantwoordelijk voor de afwas…das dan weer de machine.

 64. Pien on 05/08/2013 at 19:33 said:

  De winactie is gesloten. Xandra (nummer 56) heeft gewonnen (zie boven). Gefeliciteerd Xandra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation