Tijdens mijn (bijna) dagelijkse rondje door de supermarkt zag ik dat ze naast Italiaanse, Chinese, Thaise en Hollandse nu ook Mexicaanse roerbakgroente hebben. Dat is makkelijk. De raderen gingen draaien. Wat kan ik daar mee maken en kost niet te veel tijd? Wraps! Met gerookte kip (hoef je niks meer aan te doen) en guacamole natuurlijk!
Ingrediënten (voor 2 personen)
4-6 grote wraps
1 zak Mexicaanse roerbakmix (of blikje mais, blikje bonen, paprika, enz)
200 gram gerookte kip (eventueel al in plakjes)
1 avocado
lepel crème fraîche
teentje knoflook
Bereiding
Roerbak de roerbakgroente kort, zodat de groente nog knapperig is. Prak de avocado met de creme fraiche en knoflook tot een snelle guacamole. Bestrijk de wraps met de guacamole. Verdeel de roerbakgroente en de plakjes kip over de wraps en rol op. Snijd de wraps doormidden en serveer met de guacamole!
Smakelijk!
Heer-lijk. Ik hou van wraps en ook heel veel van avocado. Gouden combi!
Lekker! Goed en snel receptje zo, ik kan alles wel eten met wraps of taco’s :)
Lijkt me heerlijk!
Die wokgroenten zijn lekker en handig :)
Een heerlijke versie van Nigella’s guacamole de……ROQUAMOLE,
125 grams crumbled roquefort cheese
60 ml sour cream
2 ripe avocados
35 grams sliced pickled green jalapeno peppers
2 spring onions (finely sliced)
¼ teaspoon paprika
In a bowl, crumble or mash the blue cheese with the sour cream.
Mash in the avocados. If they are ripe, a fork should be all you need.
Roughly chop the sliced jalapenos and stir them into the mixture along with the finely sliced spring onions.