Een makkelijk en vooral gezond gerechtje. De groenten heb ik niet allemaal in de grillpan gegrild, mij te veel werk en je huis gaat er altijd zo van ruiken! Dus alle groenten in plakjes, partjes en stukjes, onder de grill in de oven en klaar is Kees. Alleen nog de vis grillen (wel in de grillpan) en de couscous maken. Lekker met een beetje olijfolie, peper en zout!
Ingrediënten (voor 2 personen)
1 rode paprika
2 rode uien
1 aubergine
1 courgette
handvol tomaatjes
2 tilapia filets
couscous
olijfolie, peper, zout
Bereiding
Bereid de couscous zoals op de verpakking staat beschreven. Snijd de groenten in plakjes (aubergine en courgette), in partjes (ui), in reepjes (paprika) en door de midden (tomaatjes), besprenkel met olijfolie, peper en zout. Zet onder een hete grill voor ongeveer 20 minuten, totdat de groenten mooi bruin en geslonken zijn. Grill de tilapia filets in de pan totdat ze mooie bruine strepen hebben en gaar zijn. Serveer met de couscous en wat olijfolie.
Eet smakelijk!
MMM gegrilde groenten zijn echt heerlijk!! Ideaal om restjes te verwerken en als bijgerecht.
Gr. Julie
Pingback: Week 35 én (moes)tuinmaandag | Kralalien