‘Bedenk goed, wat je met je laatste Rolo (koekje) doet!’ Dat is in dit geval niet zo moeilijk. Lekker zelf opeten! Deze lekkere en vooral makkelijke koekjes maak je in een handomdraai. Iedereen kent de Rolo wel, een heerlijk melkchocolaatje met een kern van karamel. Helaas (voor de lijn) verkopen ze bij onze supermarkt de Rolo’s niet per rol, alleen per 5 rollen. De rest van de Rolo’s moesten we dus allemaal zelf opeten..
Ingrediënten (voor 12 koekjes)
24 Mariakoekjes (of andere droge kaakjes, niet te dik!)
12 Rolo’s
Bereiding
Verwarm de oven voor op 150 graden. Leg op je bakplaat een stuk bakpapier. Leg hierop 12 koekjes en daarop de Rolo’s in het midden van de koekjes. Als de oven warm is zet je de bakplaat in het midden van de oven. Na 3-5 minuten haal je de bakplaat uit de oven. Druk de overige 12 koekjes voorzichtig op de warme koekjes met de gesmolten Rolo’s.
Let op! De Rolo koekjes zijn warm! Laat de koekjes afkoelen (zo wordt de chocolade en karamel weer hard) en smul er lekker van!
Tips!
– zijn je koekjes wat dikker, gebruik dan 2 Rolo’s per koekje.
– je kan dit natuurlijk ook maken met mini Marsjes, Snickers, Bounty enz.
Oeh! Zo simpel, maar zo lekker! Weer een guilty pleasure erbij vrees ik ;). Ga het binnenkort proberen!
Typisch gevalletje simpel maar briljant ;)
Zat er al op te wachten… zagen er zo lekker uit bij je voorbeeld op twitter.
maandag gelijk maken!!!
Zo’n slim idee en zo lekker!
Wat een leuk idee, dit lijkt me heerlijk!
Liefs
Op deze manier hoef ik er niet lang over na te denken wat je met de laatste rolo moet doen ; )
Misschien ben ik hier al een tijdje niet langsgekomen, maar zie ik nou goed dat je een nieuwe lay-out hebt? Mooi die grote foto’s!
Hoi Hazel,
Nee hoor, gebruik nu al bijna 2 jaar dezelfde lay-out.. Je was een tijdje niet langs geweest denk ik! ;)
Zo simpel en zooooooo’n geweldig resultaat. Ga ik zeker een keer maken!
Pingback: Een Kijkje In Mijn Leven... #11 | Stay At Home Beauty