Pittige pasta met garnalen!

Voor onze verjaardagen kregen we onder andere een heerlijk pasta pakket van Oil & Vinegar. Hierin zat een zakje pittige penne, een kruidenmengsel met knoflook (aanmaken met olijfolie en water), olijfolie, een schaal, vergiet enz. Die moesten wij natuurlijk gelijk in gebruik nemen. Als je het wil maken zonder kruidenmengsel, gebruik je een rood pepertje en 2 teentjes knoflook. Zelf verzon ik dit fijne receptje. Lekker met een frisse salade.

Ingrediënten (voor 2 personen)
250 gram pasta
3 eetlepels kruidenmengsel (of 2 teentjes knoflook en een rood pepertje)
3 eetlepels olijfolie
1 courgette
250 gram roze garnalen

Bereiding
Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking gaar. Snijd ondertussen de courgette in kleine blokjes. Maak de garnalen schoon als dit nog niet gedaan is. Bak de courgette in wat olijfolie, een minuut of 5. Voeg de garnalen toe. Bak ongeveer 2 minuten mee. Als je het kruidenmengsel gebruikt, maak dit dan volgens de beschrijving en voeg het toe. Als het niet gebruikt, voeg dan op dit moment de knoflook en het pepertje fijngesneden toe. Als de pasta gaar is, giet je deze af. Voeg het mengsel van garnalen en courgette toe. Roer goed door. Serveer de pittige pasta met garnalen samen met een frisse salade!

Smakelijk!

pittige pasta met garnalen

Share Button

1 reactie op “Pittige pasta met garnalen!

  1. lex on 04/05/2014 at 21:28 said:

    Graag gedaan Pien en ziet er heerlijk uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation