Pasta in truffelroom!

Eigenlijk is dit meer een herfst gerecht, maar ik kan jullie dit niet onthouden. En al helemaal niet omdat ik mocht koken met de ingrediënten van Foodelicious! Foodelicous is een webwinkel en ‘gewone’ winkel (in Rotterdam) met de lekkerste producten. Herman en Jaime verkopen onder andere olijfolie, azijn, delicatessen, serviezen, bonbons en sinds kort de Foodelicous box. Dit is een box die twee maandelijks uit komt met de lekkerste producten. Deze box bevat nieuwe, maar ook bestaande producten. In de box zitten minimaal 6 producten, maar vaak meer. Als je een abonnement neemt, wordt de box elke twee maanden voor 34,95 euro thuis bezorgd. Je kan de box ook éénmalig bestellen, bijvoorbeeld als cadeau. De box kost dan 39,95 euro. In de eerste box zat o.a. deze heerlijke truffelsalsa en parpadelle. Daar moest ik natuurlijk deze pasta in truffelroom van maken!

Ingrediënten (voor 2 personen)
250 gram pasta (ik gebruikte parpadelle)
150 gram paddenstoelen mix
100 ml room
1 uitje
1 flinke theelepel truffelsalsa
Parmezaanse kaas
peper, zout, olijfolie

Bereiding
Kook de pasta zoals beschreven staat op de verpakking. Fruit een gesnipperd uitje in een beetje boter of olijfolie glazig. Voeg de gesneden paddestoelenmix toe en bak de paddenstoelen mee tot ze zacht zijn. Schenk de room in de pan en roer goed door. Breng flink op smaak met peper en zout. Verwarm de room. Roer als de pasta gaar is het lepeltje truffelsalsa door de saus. Giet de pasta af en voeg toe aan de saus. Roer goed door. Schep in diepe borden en strooi de kaas erover.

Lekker met een frisse salade. Wij aten er een spinaziesalade bij met de mango azijn die ook in de Foodelicous box zat. Heerlijk!

Eet smakelijk!

pasta met truffel roomsaus

Share Button

3 reacties op “Pasta in truffelroom!

  1. Annemarie on 24/07/2014 at 22:59 said:

    Klinkt heerlijk, heb je een eventuele vervanger voor de truffelsalsa? Wil het graag morgen maken maar vrees dat ik t hier in de buurt nergens kan krijgen. ..
    Groetjes

  2. Marcel on 02/01/2015 at 22:13 said:

    Ok bij de Albert Heijn is de tapenade/salsa te verkrijgen. Heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation