Krokante kip wraps!

Wraps! Altijd goed! Koud of warm, met kip, zalm of gehakt. Lekkere groente erbij, sausje erover en klaar is Kees. Dus makkelijk, leuk om te maken en altijd lekker! Laatst maakte ik deze krokante kip wraps. Gemaakt met kant en klare kipschnitzels, avocado en frisse paprika. Je kan natuurlijk ook zelf lekker kip krokantjes maken, door de kip te paneren met paneermeel of cornflakes. Ik deed er een gele paprika bij, maar een rode is natuurlijk ook lekker zoet! Lees hieronder het recept!

Ingrediënten (voor 2 personen)
4 wraps
2 kipschnitzels
1 paprika
1 avocado
beetje sla
2 eetlepels yoghurt
2 eetlepels mayonaise
knoflook
peper en zout

krokante kip wraps

Bereiding
Bak de kipschnitzels in een beetje olie of boter knapperig en gaar. Snijd ze in reepjes en laat afkoelen. Snijd ook de paprika en avocado in reepjes. Maak een sausje, door de yoghurt en mayonaise met de knoflook te mengen. Smeer een eetlepel van de saus op een wrap en smeer uit. Leg hier de sla, paprika, avocado en kip op. Breng op smaak met peper en zout. Doe dit nog 3 keer. Rol de wraps op. Snijd ze eventueel door midden.

Eet smakelijk!

krokante kip wraps 1

krokante kip wraps 2

Share Button

2 reacties op “Krokante kip wraps!

  1. Omg, het broodje leverworst wat ik aan het eten ben valt ineens totaal in het niet. Ik weet wat mijn lunch morgen wordt ;)

  2. Sofieke on 31/08/2014 at 19:43 said:

    Wij aten deze wraps vanavond en het was heerlijk! Door het smeerseltje deden wij ook wat citroenrasp (een aanrader!) Het was om te smullen, zeker voor herhaling vatbaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation