Voordat wij op vakantie gingen zocht ik een aantal makkelijke camping gerechten op. Dat was eigenlijk niet nodig, want wij hadden gewoon een vierpits fornuis. Maar toch, tijdens je vakantie heb je geen zin om de hele avond in de keuken te staan. Dus heb je snelle recepten nodig. Ik kwam in een tijdschrift dit gerecht tegen en heb hem naar mijn eigen smaak aangepast. Dit chorizo aardappel pannetje maak je in 1 pan. Lekker makkelijk, alles in de pan, even wachten en je kan aan tafel!
Ingrediënten (voor 2 personen)
1 zakje voorgekookte mini krieltjes
200 gram chorizo
1 paprika
1 courgette
1 ui
1 teentje knoflook
oregano en peper
ketchup
Bereiding
Snijd de chorizo in blokjes. Bak deze zonder olijfolie uit in een grote hapjespan. Voeg het gesnipperde uitje en fijngesneden knoflook toe. Roer goed door en bak tot de uitjes glazig zijn. Voeg nu de gesneden paprika en courgette toe. Bak totdat de paprika en courgette een beetje zacht zijn. Voeg nu de aardappeltjes toe en bak ongeveer 10 minuten mee. Lekker met een beetje ketchup of tomatensaus!
Eet smakelijk!
Jeetje wat gemakkelijk! En lekker! Smullen!
Heerlijk!
Superlekker en snel op tafel.