Shoarmaschotel met paprika en champignons!

Wat is er makkelijker dan na een dag hard werken alles in een pan te doen en binnen een half uurtje klaar te zijn? Niets! Vandaar dit heerlijke en dus makkelijke recept. Met nog weinig afwas ook! De aardappels maken het een echte maaltijd en de paprika en champignons voegen er lekker wat groente aan toe. Niet genoeg, dus wij aten er nog een lekkere groene salade bij. Lekker met een zelfgemaakt, gezond knoflooksausje! Eet smakelijk!

Ingrediënten (voor ruim 2 personen)
1 zakje voorgekookte aardappeltjes
300 gram shoarmareepjes
1 bakje champignons
2 rode paprika’s
handje peterselie

Voor de saus:
2 eetlepels yoghurt/ kwark
2 eetlepels mayonaise
1 teentje knoflook, wat peterselie, peper en zout

Bereiding
Verhit in een grote koekenpan (want alles moet erin!) wat olijfolie om de aardappeltjes te bakken. Bak deze 10 minuten op hoog vuur, zodat ze mooi bruin worden. Voeg dan de gesneden champignons en de in stukjes gesneden paprika toe. Bak deze 5 minuten mee. Voeg als laatste de shoarmareepjes toe. Bak deze 3-5 minuten mee tot ze gaar zijn. Maak ondertussen het sausje door de ingrediënten bij elkaar te voegen. Roer goed door. Serveer de shoarmaschotel op een bord en bestrooi met wat fijn gehakte peterselie. Serveer met de saus.

Eet smakelijk!

Shoarmaschotel met paprika

Share Button

3 reacties op “Shoarmaschotel met paprika en champignons!

  1. Gelijk hongerrr!

  2. Dit ga ik met sucadelappen proberen. Het nadeel is wel dat sucadelappen over het algemeen wat langer moeten stoven/bakken. Ben benieuwd!

  3. Deze ga ik zeker een keer maken. Lekker, danjkejwel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation