Win! 10x een Quaker Cruesli pakket t.w.v. 25 euro!

Het is zo lekker om je ochtend te beginnen met een goed en voedzaam ontbijt. Ik hou ervan, in het weekend lekker uitgebreid met een eitje, door de weeks een goed belegde boterham of beschuit. Maar één van mijn favoriete ontbijtjes is er één met Cruesli, magere kwark en een banaan erbij. Zo kom ik de dag wel door! En nu nog fijner, de receptuur van alle Quaker Cruesli varianten is aangepast en bevat nu 30% minder suiker dan voorheen. De suiker is vervangen door een extract uit de cichorei-wortel (een soort vergeten groente, denk aan: zoete aardappel), en geheel natuurlijk. Daarnaast is de smaak & de lekkere brosse bite uiteraard hetzelfde gebleven en kan je dus nog meer en vaker genieten van alle Cruesli varianten. Ook heeft Cruesli 2 Limited Editions geïntroduceerd: Cookies & Cream en Black Berrylicious. Met de eerstgenoemde maakte ik een lekker toetje (of ontbijt, kan natuurlijk ook!)

Ingrediënten (voor 2 personen)
Halfvolle kwark met yoghurt banaan (Mona)
1 banaan
Cruesli Cookies & Cream

Bereiding
Vul een mooi glas met een laagje kwark. Leg daarop wat plakjes banaan en een beetje Cruesli. Herhaal dit nog een keer en versier de bovenkant met wat banaan en koekjes en chocolade uit de Cruesli! Eet smakelijk!

Cruesli winactie 1

Je kan één van de 10 pakketten (t.w.v. 25 euro) met vernieuwde Cruesli winnen op De pan van Pien!

Wat moet je doen?
– Laat hieronder of onder het bericht op de Facebookpagina van de Pan van Pien een reactie achter waarom je een Cruesli pakket zou willen winnen
– Reageren kan tot maandag 13 juni 20.00 uur

Wil je meer kans maken? Like ‘De pan van Pien’ dan op Facebook of volg op Bloglovin’!

De winactie is inmiddels gesloten. De winnaars hebben per email bericht gehad! Bedankt voor het meedoen! 

Cruesli winactie 2

 

Share Button

29 reacties op “Win! 10x een Quaker Cruesli pakket t.w.v. 25 euro!

 1. Oh wat een heerlijke weggeef-actie! Ik hou van variatie in de ochtend en daar zou dit pakket supergoed bij passen. Een heerlijke start van de dag met griekse yoghurt en wat vers fruit! Jammie!

 2. Petra de Blaak on 08/06/2016 at 21:57 said:

  Kom ik toevallig op je site, zie ik dit! Wat lekker lijkt me dat. En zo simpel. Ik doe mee!
  Ik ga je meteen volgen op fb en bloglovin, want ik zie een hoop lekkere dingen :-)

 3. Winni on 08/06/2016 at 22:08 said:

  Wij eten alle drie elke ochtend kwark met muslie of cruesli als ontbijt! Lijkt mij heerlijk om al deze nieuwe smaken te mogen proberen.

 4. Annelies on 08/06/2016 at 22:26 said:

  Mmmm, een lekkere kom cruesli is voor mij een goede start van de dag. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe smaken en doe daarom graag mee met deze winactie.

 5. Helma on 08/06/2016 at 22:34 said:

  Als ik in de ochtend mijn buikje met cruesli vul zit ik vol tot aan de lunch dat is geen flauwekul.
  Ik doe dan beter mijn best op de overblijf en krijg van Daniël dan een high five.
  Niet alleen mij maar ook je man maak je blij want met een juf / collega met een volle buik staan de kinderen eerder in de rij!

 6. Esther on 08/06/2016 at 22:38 said:

  Oeh heel lekker! Ik zou dit graag willen winnen, omdat ik doordeweeks eigenlijk altijd weinig tijd heb om te ontbijten en dit het ideale ontbijtje is: snel, lekker en je kunt er weer een paar uurtjes op vooruit :-) in het weekend kun je er juist weer een uitgebreide versie van maken met vers fruit :)

 7. Martine on 08/06/2016 at 22:58 said:

  Mmmmm super lekkere winactie! Sinds ik zwanger ben eet ik iedere ochtend yoghurt, dus dit pakket zou een heerlijke afsluiting van mijn zwangerschap zijn:-)

 8. Laura on 08/06/2016 at 23:05 said:

  This would be nice! Al weken op zoek naar een vullende en lekker ontbijt waar ik wel ff lekker mee vooruitgang (lees sporten, wandelen met de hond en boodschappen doen) dit lijkt me wel het antwoord waar ik naar op zoek was! Lekker!

 9. julia van empel-stamate on 08/06/2016 at 23:28 said:

  Lekker! Ik maak graag ook een kansje. Vooral in de lente en zomer eten wij graag een fris yoghurt ontbijt met fruit cruesli, gezond en lekker begin vd dag. Ik ben benieuwd naar de nieuwe smaken!

 10. Shirley on 08/06/2016 at 23:29 said:

  Wat een leuke actie!! Geen beter begin van de dag met een schaaltje yoghurt met cruesli!! jammie !!!

 11. Esther on 08/06/2016 at 23:41 said:

  Jaaaa lekker! Elke dag wat anders in m’n yoghurt :) kan ik de smaken eens rustig testen smorgens in de tram

 12. Kim on 09/06/2016 at 04:22 said:

  Wat een heerlijkheid! Ik ben op het moment verslaafd aan muesli met aardbeien en vanille yoghurt, lijkt me heel fijn om wat andere cruesli te proberen. Ik koop expres muesli omdat daar sowieso minder suiker in zit, maar vind cruesli 10 x lekkerder. Ik duim! Lijkt me helemaal fijn, omdat ik 1 juli de sleutel van m’n huis krijg, dus dan lekker gezond kan beginnen! ?

 13. Kim on 09/06/2016 at 07:52 said:

  Leuke winactie! Mijn moeder ontbijt dagelijks met cruesli. Ik zou het cruesli pakket dus voor mijn moeder willen winnen :D dat zou een leuke verassing voor haar zijn!

 14. Nynke B on 09/06/2016 at 07:53 said:

  Mijn dag begint niet goed als ik geen cruesli kan eten. Op vakantie hebben ze vaak geen yoghurt en dan kan ik aan het eind van de vakantie zo uitkijken naar mijn kommetje cruesli met yoghurt.

 15. Willy van Bockel on 09/06/2016 at 08:10 said:

  Wat een mooi pakket.

 16. Ling Choi on 09/06/2016 at 09:01 said:

  Zo leuk om je ochtend te beginnen met verschillende soorten cruesli, wat een feest! De smaken klinken allemaal lekker. Het meest ben ik benieuwd naar cookies & cream! Het water loopt al in mijn mond, hihi. Ik volg je op Bloglovin. Liefs, Ling

 17. Antje on 09/06/2016 at 10:19 said:

  Ik heb nou echt nog nooit Cruesli gehad…
  Ik ben benieuwd, want het klinkt goed. Ik zou het graag een keertje willen proberen!
  Wie weet mag ik deze smaken testen :-)

 18. Iris on 09/06/2016 at 18:55 said:

  Een leuke Quaker Cruesli anekdote. Vroeger als kind ontbeet ik meestal met brood en ontbijtkoek, totdat ik yoghurt met Cruesli ontdekte. Vanaf toen stond er dagelijks een groen pak Quaker Cruesli met appel-rozijn op tafel. Aan netjes een portie afmeten deed ik niet, ik gooide een schaaltje vol yoghurt en daarbovenop een lading Cruesli. Naarmate ik ontdekte hoe lekker ik de Quaker Cruesli vond en hoe verslingerd ik eraan was, hoe meer mijn schaaltje yoghurt met Cruesli ontbijt verschoof naar een tjokvol schaaltje Quaker Cruesli met een minibeetje yoghurt :) En dan stiekem na het ontbijt nog even een lepel in het pak steken en een laatste schep krokante Cruesli oplepelen. Heerlijke herinnering.

 19. Jolien on 09/06/2016 at 21:20 said:

  Daar zouden mijn vriend en ik heel blij van worden! Samen op de gezondere en ook anaal toer. Dit zou wel helpen met wat in de ochtend nou precies verantwoord te eten :) <3

  Groetjes Jolien en Lex

 20. Martine on 09/06/2016 at 22:07 said:

  Wat leuk Pien! Cruesli is echt mijn favo ontbijt. Ik heb muesli geprobeerd, en ook havermout en ander superfoodgebeuren; maar niets haalt bij Cruesli… Hmmmm! Dank voor het recept

 21. Annelieke on 10/06/2016 at 06:23 said:

  Wat een lekkere winactie.
  Met een kleine van 4 maanden vergeet ok nog wel eens uitgebreid te ontbijten. Cruesli is natuurlijk de uitkomst, maar echt spannend is het nu niet. Ik blijf toch wel op dezelfde smaak hangen.
  Dit zou een perfecte manier zijn om nieuwe smaken te proberen

 22. Jeroen on 10/06/2016 at 07:42 said:

  Ziet er lekker uit en lijkt mij een prima aanvulling vervanging van de standaard boterham met vleeswaren.
  Lijkt me leuk om een proef pakket te winnen.

 23. karin on 10/06/2016 at 08:30 said:

  Omdat de cruesli hier niet aan te slepen is! Inmiddels het favoriete ontbijt (met yoghurt) van het hele gezin!

 24. Mmmm lekker! Wij eten het elke dag, er gaan tientallen pakken per jaar doorheen, haha… Zou dus goed uitkomen!

 25. Charlotte Lutterman on 12/06/2016 at 12:23 said:

  Wat een leuke actie zeg! Ik zou graag het Quaker Cruesli Pakket willen winnen omdat ik helemaal niet van brood hou en ik dit een fijne vervanger vind van het ontbijt! Ik ken eigenlijk pas 2 smaken en ben daarom dan ook heel erg benieuwd maar de andere smaken!☺️

 26. Sislyn Nieuwkerk on 13/06/2016 at 13:44 said:

  Elke middag eet ik op mijn bso een bak met cruesli en Griekse yoghurt. Daarom wil ik wel kans maken om deze pakken te winnen.\
  Sislyn

 27. Danique on 13/06/2016 at 17:24 said:

  De smaak die je voor het receptje hebt uitgekozen ken ik helemaal niet. Cookies & Cream klinkt wel schandalig lekker. Als er nu 30 procent minder suiker inzit misschien wel de moeite om te proberen. Want als je dan zo’n basis muesli koopt smaken die gewoon nergens naar en Quaker Cruesli is gewoon zo lekker. Fijn dat je ook uitlegt hoe het kan dat er minder suiker inzit. Houd er persoonlijk niet zo van als dit wordt vervangen door zoetstoffen of andere onbekende producten. Dit klinkt prima . Ben benieuwd naar alle smaken!

 28. Eline Möller on 13/06/2016 at 18:14 said:

  Oh wat leuk! Ik eet eigenlijk altijd brood ‘s ochtends, maar eens iets anders lijkt me voor de verandering ook wel eens lekker!

 29. Wij ontbijten iedere ochtend met Quaker Cruesli en een cruesli-pakket komt dan ook zeer goed van pas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation