Frisse kipwraps met mango, radijs en limoenmayo!

De krokante kip wraps zijn bij veel lezers favoriet! Ik krijg regelmatig berichtjes dat mensen ze vaak maken. Echt heel leuk! Ook hier thuis komen de wraps vaak op tafel. Ze zijn ook zo lekker. Crispy door de krokante kip en fris door de knapperige groente en het sausje. Nu ik wat op mijn lijn aan het letten ben, kunnen we de krokante kip wraps beter niet te vaak eten. Vandaar deze wat lichtere kipwraps met mango en limoenmayo! De combinatie met radijs is erg lekker en fris.

Ingrediënten (voor 2 personen)
1 limoen
3 eetlepels mayonaise
3 eetlepels kwark
1 mango
½ bosje radijs
15 gram basilicum (alleen de blaadjes)
4 wraps
200 gram kipfilet

Bereiding
Breng de kipfilet op smaak met zout en peper. Bak de kipfilet in wat olijfolie gaar en snijd in reepjes. Rasp de groene schil van de limoen en pers 1 helft van de vrucht uit. Meng de mayonaise en kwark met het limoenrasp, 1 el limoensap, peper en eventueel zout. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes. Snijd de radijsjes in plakjes en de basilicum in reepjes.
Besmeer de wraps met de limoen mayonaise en verdeel er achtereenvolgens de kip, mango, radijs en basilicum over. Rol op en halveer.

wrap met kip en mango

Share Button

6 reacties op “Frisse kipwraps met mango, radijs en limoenmayo!

  1. Mmmm ik hou van wraps! Omdat je ze kan vullen met alles wat je lekker vindt (of alles wat je nog in je koelkast had liggen…).

  2. Klinkt echt heerlijk! Deze ga ik zeker een proberen!

  3. Inderdaad ze klinken erg lekker!
    En zo zien ze er ook uit!

  4. Super lekker dit! Leuke variatie op de ‘gewone’ wrap. Ik ga deze zeker eens proberen, thanks voor het recept!

    Groetjes,
    Mariska van Mylocals

  5. Hee,

    Leuk recept!

    Groet,

    Niels

  6. Richelle on 27/06/2017 at 13:10 said:

    Dit vind ik nou zo leuk aan wraps, je kunt ze op allerlei manieren vullen. Leuk dat deze is gecombineerd met groenten en fruit. Deze ga ik eens proberen, snel naar de groenteman en de winkel om het te halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation